Znate je kao Suzanu Jovanović, a evo kako se zaista zove i preziva Sašina žena! Ponadala se da mu je došao kraj, da je sve njeno..
Breaking News

Znate je kao Suzanu Jovanović, a evo kako se zaista zove i preziva Sašina žena! Ponadala se da mu je došao kraj, da je sve njeno..

Prezime supruge Saše Popovića drugačije je od dosadašnjeg mišljenja. U braku sa Sašom Popovićem, Suzana Jovanović slavu je stekla 1993. godine hitom “Svileni šal” i od tada je objavila brojne popularne pjesme koje su godinama bile omiljene. Nakon udaje za Sašu, Suzana se fokusirala na obiteljski život; iako je prestala nastupati, i dalje je snimala pjesme i gostovala u raznim emisijama.

Tijekom godina obilježenih iscrpljujućim i bolnim neuspjesima, bilo je slučajeva da me pojedini poslodavci nisu isplaćivali, ostavljajući me praznih džepova kod kuće. Vjerovao sam da zaslužujem božanske blagoslove koji će me osnažiti da odaberem vlastiti put i smjer kojim želim ići. To je upravo ono čemu težim. Ranije sam nastupao za 50 maraka samo da skromno zaradim. Velik dio mog rada vrtio se oko nacionalnih proslava, što mi je omogućilo da izravno stupim u kontakt s publikom. Dosljedno sam se predstavljao kao prijatelj. Kako bi se gužva povećavala, odvojila bih trenutak da provjerim gdje su mi kolege ili orkestar, primijetila je tada Suzana.


Nakon udaje za Sašu, Suzana je odlučila da napravi značajne promjene u svom životu, a prije te odluke promijenila je i prezime, što je Popović otkrila u jednoj epizodi Zvezda Granda.

— Saša je prokomentirao zašto njegova supruga ne dijeli njegovo prezime rekavši da je kada ju je upoznao bila jednako popularna kao Jovanović, što znači da je ostala ista. Sada je, naravno, Popović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *