Haos na mrežama zbog fotke Nede Ukraden (74) u kupaćem: Skinula se i pokazala star0 tijelo - koža visi, noge naborane, ogavno
Breaking News

Haos na mrežama zbog fotke Nede Ukraden (74) u kupaćem: Skinula se i pokazala star0 tijelo – koža visi, noge naborane, ogavno

Pjevačica Neda Ukraden cijelo je ljeto provela u svojoj obiteljskoj vili u Boktorskom zaljevu. Tijekom cijele sezone dijelila je fotografije s plaže na kojima je pokazala kako uživa u ljetu, a nerijetko ostavila svoje pratitelje zadivljene fotografijama u kupaćim kostimima. U 74. godini života pjevačica dobiva brojne komplimente na račun svog izvanrednog izgleda.

“Slušaj, tvoje oštećenje vida znači da ne možeš doista razumjeti što je Photoshop. Također me ne voliš, nego me slijediš i pokazuješ svoj bijes, što je prihvatljivo jer je teško povjerovati da bi nekome poput tebe bilo stalo Za mene je čudno da svoju ljubomoru i neznanje maskirate šovinizmom, javno govoreći o tome, mogu samo nagađati koliko vam je žao, i da budem iskren, prilično sam zadovoljan zbog toga. !” primijetila je pjevačica.

Neda je nedavno podijelila svoje iskustvo kupnje vile u Crnoj Gori, gdje uživa na ljetovanju. “Tada sam se povezao s Jeleninim ocem, koji preko svoje majke ima lokalne veze. Kad je ljubav u zraku, sve izgleda lijepo. Boca ima neku posebnu draž i pruža mnogo lijepih pogleda; meni se činila kao moj osobni Saint Tropez. Postalo je to ljetno utočište za našu obitelj, a unuci posebno uživaju ovdje provoditi vrijeme“, napomenula je Neda u “Premier Weekend Specialu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *