Ša priznao da je u dugovima do guše! Morao da uđe u rijaliti da bi vratio pare, doživio nervni slom zbog finansija: “Treba da vratim kredit”
Breaking News

Ša priznao da je u dugovima do guše! Morao da uđe u rijaliti da bi vratio pare, doživio nervni slom zbog finansija: “Treba da vratim kredit”

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović vodili su dugu i burnu višesatnu raspravu, tijekom koje je ona otkrila da je njegova odluka o sudjelovanju u reality showu isključivo njegova odluka. Ša je u jednom trenutku prenio svoju frustraciju i pojasnio da se ove sezone pridružio kako bi zaradio i pomogao bratu u otplati kredita, jer brat nije u stanju sam.

Miona je spomenula kako je muškarac bio uzbuđen zbog reality showa, što je dovelo do njihovog povratka i još veće reakcije. Sha je, vidno iznerviran situacijom, odgovorio: “Ne, ne budi smiješan. Ušao sam u reality da podmirim bratov dug, znaš to, pa prestani biti smiješan”, insistirao je Jovanović.

Trenutno mi jednostavno nije moguće zaraditi toliki novac. Glazbom se ne bavim jako dugo, a ta zarada je nedostižna. Trebam skupiti sredstva za otplatu kredita i osigurati stan za djecu, vidite – vikao je iz sve snage Nenad.

Jovanović se zapitao: “Zašto on mora kupiti stan za dva mjeseca? Nije to dužan, ima mogućnost čekati do dvije godine. Što učiniti da se kredit brzo vrati?”Pomoć im je neophodna; bezbrojni pojedinci se bore bez hrane, rekla je Sha, lica mokra od suza. Nenade je istinski jedan od tvojih prosjaka; Bila sam prisutna kod vas i vidjela to iz prve ruke, ponovila je. Molim vas, nemojte me prisiljavati da govorim; duboko su u dugovima. Nedostaje im djece, a vi ste već upoznati sa svim detaljima”, uzviknuo je Aleksić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *