Noću pjeva, danju sprema ajvar, zimnica Vesne Zmijanac kao u vojsci
Breaking News

Noću pjeva, danju sprema ajvar, zimnica Vesne Zmijanac kao u vojsci

Estradna umjetnica Vesna Zmijanac svake godine značajan dio svog vremena posveti zimskom razdoblju. Unatoč tome što pjeva tri puta tjedno i posebno joj je teško svladati kuhinjske poslove nakon operacije stenta, pjevačica uživa u pripremanju zdravih kiselih krastavaca, paprika, ajvara i pekmeza za sebe i svoju obitelj.

Vesna je poznata kao izvrsna kuharica, a prijatelji i suradnici nerijetko tvrde da nadmašuje svoju majku, jer svatko tko posjeti njezin dom u centru grada sigurno će uživati ​​u njezinim ukusnim domaćim jelima.

Kći narodne umjetnice Nikolije Jovanović sa suprugom Reljom Popovićem često dolazi u posjete. Dok oni uživaju u vegetarijanskim jelima, Vesna je pronašla način kako zadovoljiti njihove sklonosti. Posebno voli kuhati za svoje unuke, Hanu i Reu. Nerijetko šeta od svoje kuće do njihove kako bi im donijela ručak na kućni prag, a najviše voli trenutke kada joj dolazi cijela obitelj.

Na slici su prikazana sva jela koja je pripremala tog dana, s izborom specijaliteta i slastica. Zimi često odlazi u smočnicu kako bi skupila svoje sačuvane stvari, priprema staklenke pune kiselih krastavaca, kupusa, paprike, slatkiša i džema za posluživanje. Prema slici koja se nalazi na Nikolijinom profilu, čini se da je zimska soba Vesne Zmijanac ove godine doživjela popriličnu ekspanziju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *