Saša Popović se bori za život
Breaking News

Saša Popović se bori za život

Saša Popović, kreativni direktor “Grand” produkcije i ključna osoba glazbenog natjecanja Zvezde Granda, hospitaliziran je u Kliničko-bolničkom centru Zvezdara u Beogradu. Njegovo zdravstveno stanje trenutno je pod pomnim nadzorom. Prema izvorima bliskim Popoviću, on je posljednjih mjeseci imao ozbiljnih zdravstvenih problema zbog kojih je prije nekoliko dana primljen.

Saša je trenutno zbog zdravstvenih problema hospitaliziran u KBC Zvezdara, gdje je pod kontinuiranom liječničkom njegom. Zbog stanja u kojem se nalazi ne može biti pušten na kućnu njegu – rekao je izvor Informera, koji nije želio otkrivati ​​dodatne informacije o njegovom stanju. zdravlje. Ipak, sve su aktualniji razgovori o njegovoj borbi za opstanak..Izostanak Popovića na glazbenom natjecanju Zvezde Granda zabrinuo je kako njegove kolege, tako i publiku, jer je tako prvi put nakon dvadeset godina propustio snimanje za novu sezonu showa.

On je ovih dana jedna od glavnih tema medija, cekamo da da neki direktan interviju u kome ce sve objasniti za široke narodne mase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *