Kako je moguće da se ovo desilo Saši Popoviću, estrada u šoku: Poslije mučne borbe za život, umro je u bolnici
Breaking News

Kako je moguće da se ovo desilo Saši Popoviću, estrada u šoku: Poslije mučne borbe za život, umro je u bolnici

Osvrćući se na pokojnog oca, Saša Popović je podijelio svoje najdublje emocije. Trenutno istaknuta ličnost Grand produkcije živi životom koji karakteriziraju ravnoteža i uspjeh, a dugi niz godina bez financijskih i drugih poteškoća.

No, to nije uvijek bilo točno. Kada je Saša Popović iznio svoje najdublje misli, svima je postalo jasno koliko je izazovan bio njegov put do najuspješnije figure srpske estradne scene.

Osim financijskih gubitaka koje je pretrpio ulaganjem u banku Dafine Milanović, Saša Popović je iznio svoje duboke emocije, otkrivši obiteljsku tragediju koja ga i dalje prati, jer se dogodila u djetinjstvu kada mu je otac bio najpotrebniji.
Odrastao sam u konvencionalnom i njegujućem svećeničkom kućanstvu, gdje su moje želje ispunjavane od ranog djetinjstva. Na vrhuncu slave Lepe Brene i “Slatkog greha” ostvario sam znatnu dobit koju sam potom položio u banku u vlasništvu pokojne Dafne Milanović, da bih i sam, kao i mnogi drugi štediše, iscrpio sredstva. U mom slučaju, poznata izreka bi se mogla preformulirati kao:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *