Mnogi ne znaju kako izgleda najmlađa kćerka Radeta Šerbedžije: Ne pojavljuje se često u javnosti, a prava je ljepotica (Foto)
Breaking News

Mnogi ne znaju kako izgleda najmlađa kćerka Radeta Šerbedžije: Ne pojavljuje se često u javnosti, a prava je ljepotica (Foto)

Milica Šerbedžija, 25-godišnja najmlađa kći poznatog glumca Radeta Šerbedžije, nedavno je privukla pozornost javnosti svojom glazbom i novim umjetničkim imenom Eliot Alma.Na glazbenu scenu probila se singlom “Eliot”, a krajem prošle godine zaokupila je značajan interes javnosti, pogotovo jer je njezin izgled mnogima ostao misterij.Milica trenutno boravi u Zagrebu, nakon završetka studija u Liverpoolu namjerava osnovati bend, a njezin otac Rade ponosno je ispričao detalje o njezinim izuzetnim uspjesima.

Otac je izrazio nedoumicu oko porijekla njenog imena Eliot i napomenuo da je Alma jedno od njenih imena, jer je u knjizi rođenih zvanično upisana kao Milica Alma. Jako je ponosan na nju i podijelio je kako svi jedva čekaju vidjeti kako će se razvijati njezina karijera. Rade je javnost obavijestio i da je pjesme počela pisati sa samo 13 godina. Koje je vaše mišljenje o njenom izgledu? Pisie nam vaše mišljenje  u komentarima ispod voog članka, jako to cijenimo i poštujemo! Dijelite dalje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *