Tonija Bijelića razvod kao da nije ni okrznuo! Ajde što putuje i troši Draganine milione, ali što mazi ovu zmijurinu
Breaking News

Tonija Bijelića razvod kao da nije ni okrznuo! Ajde što putuje i troši Draganine milione, ali što mazi ovu zmijurinu

Svi su ostali zatečeni kada je Toni Bijelić nakon razvoda pao u depresiju, javno izražavajući žal za bivšom i kritizirajući ju, kao i druge ugledne osobe. U mladosti se nije tako ponašao, a tako je i sada kada je uspješan pojedinac i otac dvoje divne i bistre djece, Marka i Manuele, čiji ugled nastoji sačuvati.

Na Draganu je duboko utjecala njegova posvećenost očuvanju obitelji, zbog čega je s njim ostala dvadeset i pet godina. Iako su detalji tog razdoblja drugima nepoznati, pjevačica je na kraju preispitala svoju situaciju i odlučila raskinuti brak. Šuškalo se da je biznismen bio nelojalan pop umjetnici, uz tvrdnje da su nevjera i drugi suprug pridonijeli propasti njihove veze. No, na kraju se pokazalo da je riječ samo o glasinama, a i ta je činjenica ostala dvosmislena.

Trenutna situacija je takva da je Toni Bijelić nakon razvoda zadržao svoj stil života. Unatoč raspadu braka i raznim medijskim narativima koji ga okružuju, i dalje nalazi radost u životu kao i uvijek. Nedavno je s ponosom iznio detalje o svom putovanju u Italiju. Nasuprot tome, Dragana je koncentrirana na vraćanje onoga što je izgubila kroz svoje nastupe, posebice predmete koje je dobivala na poklon nakon velikih koncerata, dok on svoje bogatstvo koristi za uživanje na obali.

Slike koje je podijelio na Instagramu pokazuju da je na plaži bio s prijateljem, često uživa u tompusu i kofeinu te sudjeluje u avanturističkim aktivnostima. Jedna posebna fotografija prikazuje ga kako grli zmiju, što je vjerojatno zaintrigiralo njegove obožavatelje, medije i širu javnost. Primjetno je zanimanje za Draganinu reakciju na objave bivšeg supruga, tim više što on nije izbrisao njihove zajedničke fotografije sa svog profila, za razliku od nje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *