Da li je moguće da je toliko stariji? Suzana Jovanović raturila brak, pa otišla starijem i bogatijem - pun kao brod
Breaking News

Da li je moguće da je toliko stariji? Suzana Jovanović raturila brak, pa otišla starijem i bogatijem – pun kao brod

Poznato je da je Suzana ranije bila udata i da ima sina. Ipak, taj brak je završio, a prema javnosti se upustila u vezu sa starijim muškarcem koji je prilično imućan. Ostaje pitanje je li otišla zbog Sashe ili financijskih razloga?

Suzana Jovanović i Saša Popović uživaju u veselom i uravnoteženom braku. U prvim redovima sjede njihova djeca Aleksandra, koja je njihova kći, i Danijel, Suzanin sin iz prijašnje veze. Sudjeluju u otvorenim razgovorima o raznim temama, uključujući njihove metode za održavanje braka. Jedan dragi dnevni ritual uključuje da mu donesem kavu i tostirane kolačiće u krevet, označavajući početak svakog dana. Suzana, koja je prije susreta sa Sašom bila u velikim financijskim problemima, za “Svet” je podijelila kako on, s obzirom na sve što je preživio, zaista zaslužuje ovakvu brigu.

Prije nego što je Saša ušao u moj život, proživjela sam period kada sam imala samo 20 dinara u džepu i prazan frižider bez hrane. Ipak sam sačuvao duševnu snagu i zdravlje; Ostala sam prizemljena, preuzela sam svoje okolnosti i donijela odluku da se promijenim, izjavila je Suzana, koja je od supruga mlađa 15 godina, u jednoj epizodi showa.

Suzana Jovanović, koja je rođena 1. studenog 1969. godine, trenutno ima 54 godine. S druge strane, datum rođenja Saše Popovića je 14. travnja 1954. Nadalje, Suzana je imala estetsku operaciju koja je znatno promijenila njezin izgled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *