U brak sam dovela i bivšu svekrvu... Posle devet godina Goca Tržan progovorila o paklu kroz koji je prošla sa Rašom
Breaking News

U brak sam dovela i bivšu svekrvu… Posle devet godina Goca Tržan progovorila o paklu kroz koji je prošla sa Rašom

Sindikat Goce Tržan i Raše Novakovića od početka je nailazio na prepreke. Oni su 2015. davali bračne savjete, nedugo nakon što se Gocin prvi brak raspao. Svježe rane njezina razvoda su ostale, a s malim djetetom morala se povezati sa svojim biološkim ocem. Nakon devet godina drugog braka, Goca je otkrila izazove s kojima se Raša suočava.

Muškarac koji se spetlja sa ženom koja ima dijete i bivšu suprugu pokazuje više od puke hrabrosti. Ovaj scenarij ne uključuje samo dijete, već i bivšeg muža, bivšu svekrvu i cijelu širu obitelj iz prošlosti. Kako je Goca Tržan napomenula u svom gostovanju u podcastu “Sada i ovdje”, predstavila je ne samo te izazove, već i kontrolu medijske reprezentacije.

“Pjevačica koja je otkrila tajnu iza uspješnog braka Goce Tržan i Raše Novakovića izjavila je: ‘Očito je da mu je čovjeku jako stalo do mene i da je izuzetno pun ljubavi, zbog čega mu perem noge kad se vrati kući.’ Dodala je da se, ako ga ne pričeka, neće vratiti bez obzira na sat, ona ga čuje i ustaje da vidi je li umoran ili treba nešto za jelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *