Duško Tošić se drpa u krevetu sa drugom ženom: Karleušina reakcija na tu scenu je hit - OVO MORATE VIDJETI!
Breaking News

Duško Tošić se drpa u krevetu sa drugom ženom: Karleušina reakcija na tu scenu je hit – OVO MORATE VIDJETI!

Djevojka Duška Tošića nikada neće ličiti na Jelenu. Jelena Karleuša je u emisiji “Četiri i po žene” gostovala na nekoliko tema, a među njima i o budućem partneru njenog nedavno razvedenog supruga Duška Tošića.
Jelena o Dušku govori staloženo, s malo emocija, što joj omogućuje da s lakoćom razgovara o bliskosti bivšeg supruga s drugom ženom i čak cijeni te trenutke.

Voditeljka je postavila teško pitanje partnerki Duška Tošića, nagovještavajući da ona možda ne može da se mjeri sa JK. “Jeste li razmišljali kakav bi vaš partner mogao biti s nekim drugim?” upitao je.

“Kad zamišljam Duška s nekim drugim, to mi donosi radost jer pojačava jedinstvenost onoga što smo imali zajedno. Smatram se prilično posvećenim tim trenucima, zbog čega mi te misli donose sreću. Predviđam da će biti rašireno razočaranje kada se to dogodi i zato uživam u tome i željno iščekujem njegov dolazak – izjavila je Karleuša.

“Osjetio sam jaku frustraciju zbog Severininih odgovora na Duškove poruke; činilo se da ne upija nijedan moj savjet. Ponizila ga je, iako je puno bolja osoba od nje. Mučilo me što je ona jedan koji iznosi argumente umjesto njega, ja ga pokušavam predstavljati pozitivno, a Duško ne zaslužuje takav tretman. jer su to samo njegove slabosti i impulzivnost”, rekla je Jelena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *