Stara lujka! Ljubav s Tonijem Bijelićem je… Više nema dileme oko odnosa Nede Ukraden i muža Dragane Mirković
Breaking News

Stara lujka! Ljubav s Tonijem Bijelićem je… Više nema dileme oko odnosa Nede Ukraden i muža Dragane Mirković

Dom Nede Ukraden preuređen je u prekrasnu vilu, a prema slikama se čini da su prvi gosti pjevačice počeli pristizati.Slavna osoba s prostora bivše Jugoslavije na društvenim je mrežama objavila slike na kojima je prikazala novi raj na zemlji u kojem Neda uživa s najbližim prijateljima i obitelji. Nakon njezine podjele fotografije uslijedio je val komentara, a jedan je posebno duboko odjeknuo:

– “Nema mira ni tišine poput one majke koja te zove sine”, ranije je primijetio Glossy. Iako se dom Nede Ukraden nalazi samo 30 km od obale, pjevačica je poželjela potpuno ugodno iskustvo tijekom boravka, zbog čega je u dvorištu napravila vrt. Dodatno je dograđen i veliki bazen koji je neizmjerno razveselio njezine unuke.

Važno je spomenuti i misterioznu ljubavnu priču iz Nedinog života koja uključuje supruga Dragane Mirković. Nedavno su se pojavile glasine da je zanosna pjevačica Ukraden prije vjenčanja s Draganom bila u vezi s Tonijem Bijelićem. Neda je naknadno za “SVET” podijelila specifičnosti svoje dosadašnje veze s Tonijem Bijelićem, s kojim su je već povezivali.

“Mislim da ljudi često prenapuhuju stvari. Tony je doista izvanredna osoba. Nijedan pjevač nije mogao raditi u Beču bez njegove pomoći. Unajmio sam stan u austrijskoj prijestolnici od 1992. do 1996., a budući da Toni tečno govori Nijemac, on mi je pomogao”, rekla je Neda, a potom je iskreno odgovorila postoji li između njih nešto osim prijateljstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *