ŠOK! Ljilja Blagojević nakon 40 godina spakovala kofere i napustila porodični dom: Kćerka i unuke su uz nju
Breaking News

ŠOK! Ljilja Blagojević nakon 40 godina spakovala kofere i napustila porodični dom: Kćerka i unuke su uz nju

Partnerstvo Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića traje više od četiri desetljeća. Njihova duboka ljubav, koja je započela u njihovoj mladosti, na kraju je dovela do dolaska njihove kćeri Kaline, koja predstavlja srž njihove ljubavi.S obzirom na njihove zajedničke umjetničke interese, lako je shvatljiva trajna veza koja Sinišu i Ljilju povezuje dugi niz godina njegujući njihov skladan odnos. Inicijalno, zajednički entuzijazam prema pisanom i govornom izražavanju povezuje ovaj umjetnički dvojac.

Dakle, postoji duboka ljubav prema kazalištu, prema dramskoj umjetnosti, prema istinitosti, a svakako značajna ljubav prema nasljednici i njezinim unukama, Mioni i Aniki, kojima posvećuju sve svoje slobodno vrijeme. Iskreno govoreći, partnerstvo Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića daleko je od idealnog.Psiholozi tvrde da je gore spomenuti pojam savršenstva u konačnici nedostižan, osjećaj koji priznaju i glumica i višestruki pojedinac, što ih tjera da se usredotoče jedno na drugo na jake i slabe strane.

Njihovi primarni alati su kompromis, ljubav i poštovanje; Shodno tome, dok Siniša nalazi utjehu u svojoj rezidenciji u blizini Beograda, gdje uživa u prirodi i bavi se pisanjem, Ljiljana uživa u izletima s prijateljima. Tvrdi da takve aktivnosti hrane njezin duh, a oduševljenje otkrivanjem krajolika koji oduzimaju dah rado dijeli s kćeri i unucima s kojima je nedavno putovala. Prema fotografijama čini se da je ova topla grupa trenutno u Italiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *