Nezapamćena tragedija u Prijovićkinom domu: Izvršio je samoubistvo dok je ona pjevala – Saša Popović zanijemio
Breaking News

Nezapamćena tragedija u Prijovićkinom domu: Izvršio je samoubistvo dok je ona pjevala – Saša Popović zanijemio

Posljednjih godina Prijovićeva rezidencija evoluirala je u utočište koje karakteriziraju divni odjeci smijeha, motivacije i izuzetne glazbe, gdje 0na pokazuje svoje vokalne talente dok se njen suprug fokusira na pisanje. Priznaje se da se prepuna gledališta uvelike mogu pripisati njihovim naporima.Publika nije bila ni svjesna koliku će pozornost Prijvić izazvati svojim pojavljivanjem na pozornici Granda.

Srećom, osigurala je slučajnu poziciju u natjecanju, što ju je dovelo do toga da postane jedna od prvih. Njezin izvanredan vokalni talent osvojio je i javnost i medije koji su pažljivo pratili svaki njezin postupak, privučeni ne samo njezinim izvanrednim pjevačkim umijećem već i dubokom osobnom tragedijom koja je duboko odjeknula u svima.Nakon sudjelovanja u glazbenom natjecanju “Nikad nije kasno”, finalistica je pretrpjela tragičan gubitak svog supruga, koji je, unatoč tome što prethodno nije pokazivao znakove depresije, donio tužan izbor okončati vlastiti život.

U razgovoru za PortaI Natalija Prijović iznijela je svoje viđenje potresnog događaja, jasno artikulirajući svoj stav o tom problemu. Prikazala je pojedinca kao nekoga tko je snažan, sposoban i optimističan, dok je naglašavala činjenicu da živimo u svijetu koji izgleda kao da je zahvaćen potpunim kaosom. Prijović je priznala da nije upoznata sa svim razmjerima njegove patnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *