Majka Novaka Đokovića zbog ljubavi promijenila i vjeru i ime: Dijana se zapravo ovako zove - izdajnik roda svog, sve za pare
Breaking News

Majka Novaka Đokovića zbog ljubavi promijenila i vjeru i ime: Dijana se zapravo ovako zove – izdajnik roda svog, sve za pare

U gotovo svakom intervjuu iskoristio je priliku da oda priznanje svojim roditeljima, naglašavajući značajne žrtve koje su podnijeli kako bi ga oblikovali u osobu kakva je danas. Majka Novaka Đokovića otkrila je razlog promjene imena. Iako je uglavnom ostala izvan fokusa javnosti, Diana, Noletova majka, nedavno je dala do znanja da je voljna za medijski angažman, prije svega o svom slavnom sinu.

U gostovanju u emisiji “Balkanskom ulicom” uz supruga Srđana, Dijana je novinarki Vesni Dedić otkrila neke aspekte svog života koji se ne tiču ​​Novaka. Otkriće da Dianu Đoković prepoznaju pod alternativnim imenom iznenadilo je i publiku i prisutne novinare.

Naime, obitelj Đoković doznala je da se Novakova majka gotovo trideset godina prije toga krstila u pravoslavnoj crkvi, prešavši s katoličanstva na pravoslavlje. Nakon obraćenja, na obredu krštenja dobila je novo ime, koje je odabrao njezin suprug Srđan. Za svoju voljenu suprugu Milicu odabrao je jedno od najljepših srpskih imena. Unatoč tome, Diana kaže da, iako cijeni ljepotu svog imena, više voli da joj se njime ne obraćaju, budući da favorizira svoje izvorno rođeno ime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *