Ovo je par koji je preminuo zagrljen u poplavama u Jablanici: Preminuli su kako su i živjeli – zagrljeni, slike koje dušu kidaju
Breaking News

Ovo je par koji je preminuo zagrljen u poplavama u Jablanici: Preminuli su kako su i živjeli – zagrljeni, slike koje dušu kidaju

Razorne poplave koje su pogodile Hercegovinu, a posebno Donju Jablanicu i selo Zlate, bacile su Bosnu i Hercegovinu u stanje dubokog očaja. Ova nesreća odnijela je živote čitavih obitelji, susjeda, rodbine i poznanika, što je dovelo do trajne i duboke tuge. Potop je prouzročio veliko razaranje i značajan gubitak života, a slike koje proizlaze iz ove katastrofe duboko su uznemirujuće.Među najpotresnijim otkrićima ispod ruševina obiteljske kuće je potresna scena para Irmele i Jasmina Čilića koji su pronađeni zagrljeni, naizgled čekajući pomoć koja je, nažalost, stigla prekasno. Otišli su iz ovog života kako su ga živjeli – zajedno, u zagrljaju. Rijeka Una je premašila kritični prag, što je dovelo do poplava u različitim dijelovima Bihaća.

Profili pojedinaca na društvenim mrežama prikazuju slike prepune ljubavi i zajedništva, prikazujući njih dvoje u nježnom zagrljaju. Nemili događaji koji su se desili rezultirali su gubitkom Irmelinih roditelja, majke Amre i oca Fikreta Imamovića. Istodobno, uporni su napori da pronađe njezina brata Armana, nudeći tračak nade za njegov konačni oporavak.

Cijela zajednica bila je razorena učincima prirodne katastrofe, proizašle iz spoja ljudskih i ekoloških čimbenika, a sve se odvijalo u noći koja je jezivo nalikovala mirnim i bezbrižnim večerima njihovih života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *