Otac Danke Ilić rasplakao sve! Konačno objavio nikad viđenu fotografiju djevojčice, pronađena je? - "imali su dječaka, ali su željeli i djevojcicu.."
Breaking News

Otac Danke Ilić rasplakao sve! Konačno objavio nikad viđenu fotografiju djevojčice, pronađena je? – “imali su dječaka, ali su željeli i djevojcicu..”

Mora se priznati da je prošlo dosta vremena, ali je razumljivo da roditelji to ne mogu u potpunosti shvatiti. Sada su blagoslovljeni s još dvoje djece; u početku su imali sina, ali njihova je želja uvijek bila kćer. Po njezinom dolasku u njihov dom, osjetili su tračak nade, jer su je otkrili – pravo njihovo bogatstvo! Žaljenje za njih nije opcija.

U popratnom natpisu uz fotografiju Dankin otac stavio je samo emotikone koji predstavljaju srca i globuse. Još je neriješen nestanak dvogodišnje Danke Ilić, kojoj se gubi svaki trag već pet mjeseci. Iako Više javno tužilaštvo u Zaječaru trenutno vodi istragu protiv dvojice radnika JKP “Vodovod” iz Bora zbog sumnje da su umešani u njeno ubistvo, posmrtni ostaci mlade Danke još nisu pronađeni.

Pola godine nakon njezina nestanka, njezin je otac na društvenim mrežama podijelio intimnu fotografiju svoje kćeri. Slika prikazuje mladu Dankinju kako sjedi u kolicima, a njezin brat stoji pokraj nje i drži je u naručju. U popratnom natpisu, Dankin otac izrazio je duboku tugu zbog odsutnosti svoje kćeri, koristeći emojije koji simboliziraju srce i kuglu zemaljsku.

Danka je posljednji put viđena 26. ožujka, kada je u društvu majke i brata stigla na Banjsko polje. Njih troje su se igrali ispred oronule staje koja pripada obitelji njezine majke. Susjedi su naveli da je nekretnina ostala nenaseljena nekoliko godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *