Veljko Ražnatović otvorio vrata svoje nove kuće: Kažu da je ljepša i od Cecine - zlato, svila, dukati, ovo morate vidjeti
Breaking News

Veljko Ražnatović otvorio vrata svoje nove kuće: Kažu da je ljepša i od Cecine – zlato, svila, dukati, ovo morate vidjeti

Rezidencija Veljka Ražnatovića u Titelu zaista je izuzetna. Nakon rođenja prvog sina, boksač Veljko Ražnatović donio je odluku da se preseli u Titel, šarmantni gradić u Vojvodini, koji je ujedno i rodni grad njegove supruge Bogdane. Par je odabrao život u kući koju je Bogdana naslijedila od roditelja. Krenuli su u obnovu kako bi prilagodili interijer, poboljšali dvorište i izgradili bazen. Tako je za relativno kratko vreme kuća Veljka Ražnatovića i njegove supruge prerasla u vizuelno najatraktivniju kuću u Titelu.

U ovom mirnom okruženju, poznati par otkrio je mir koji je neophodan za njihovu obitelj, posebno za njihovu djecu, koju nastoje zaštititi od medijskog nadzora. Njihov dom, smješten na vrhu brežuljka sa slikovitim pogledom na vojvođansku ravnicu, pruža ovo utočište. Dodatno, prostrano dvorište pojačava osjećaj izoliranosti od susjednih nekretnina.

Nedvojbeno je istina da odrastanje uz kameru onemogućuje održavanje distance od javnosti. Unatoč tome što se nitko sa mnom nije bavio ni pet minuta niti je upoznat s detaljima moje svakodnevice, nailazim na poprilične kritike od strane druge, koje doživljavam kao neopravdane. Čvrsto vjerujem da bi ljudi doživjeli znatno ispunjenije živote da pogreške koje počine u mladosti nisu toliko uvećane. Na pitanje o preseljenju u Titel, Veljko je rekao da ne može da zamisli svoju decu u takvom okruženju i da će se truditi da ih od toga zaštiti.

Prostrano dvorište pruža izuzetan prostor za sinove Bogdana i Veljka, a jednako ga cijene i sinovi Bogdanovih sestara, Bojana i Mirko, koji ih često posjećuju. Iako se Veljko opredijelio za kompaktniji smještaj, njegova primarna briga bila je osigurati najveći komfor za suprugu i djecu. Stoga je prije nekoliko godina sagradio veliki bazen u kojem uživaju ne samo njegova djeca nego i djeca iz okolnog naselja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *