Rada Manojlović zbog momka bijesna na oca: Svašta sam mu izgovorila - sram je bilo, on je noćima gladan spavao da bi ona imala" Drvlje i kamenje po njoj!
Breaking News

Rada Manojlović zbog momka bijesna na oca: Svašta sam mu izgovorila – sram je bilo, on je noćima gladan spavao da bi ona imala” Drvlje i kamenje po njoj!

Ljubavni partner Rade Manojlović nerijetko izaziva veliko zanimanje javnosti. Naime, mediji je trenutno povezuju s njezinim vozačem, što pjevačica nije ni potvrdila ni opovrgla.
S druge strane, pjevačica je u intervjuu otkrila da često pokazuje grubost prema dragim osobama, artikulirajući dugotrajni osjećaj žaljenja zbog događaja iz prošlosti u kojem se naljutila na svog oca. Taj bijes prvenstveno je proizašao iz njenog druženja s bivšim dečkom Rade Manojlović, koji je u međuvremenu postao dio njene prošlosti.

U programu RTS-a, Rada je svoju priču započela detaljisanjem incidenta u kojem je prekorila oca, ističući koliko mu se izvinjava. Razmišljala je o opravdanju svog odgovora, povezujući ga s muškom figurom i beznačajnim novinskim naslovom.

Imala sam gotovo potpuno razumijevanje statusa moje veze kada je moj dečko otkrio sve pojedinosti medijima: “Zapravo, on je bio prisutan u našoj rezidenciji.” U odgovoru sam rekla: “Cal, kako možeš spominjati da si kod nas doma kad tvrdim da nemam dečka?Bez obzira na to, Rada tvrdi da se osjeća primoranom ispričati se i da je, zapravo, ocu prenijela svoje kajanje, jer nastoji spriječiti razmirice s najmilijima, posebno po pitanju mladića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *