Karleuša objelodanila šta joj je Tošić poslao, bivši muž je svakim slovom sve više sahranjivao
Breaking News

Karleuša objelodanila šta joj je Tošić poslao, bivši muž je svakim slovom sve više sahranjivao

Veza Jelene i Duška više od godinu dana izaziva velik interes javnosti, posebice nakon što su otkrili velike izazove s kojima su se suočavali u ljubavnom životu. Pjevačica je doživjela ono što je okarakterizirano kao “medijski linč”, što je dovelo do izvještaja da je njezin brak bio u opasnosti. Nakon objave Duška Tošića o svojoj odluci, Jelena je svoju pažnju u potpunosti preusmjerila na sebe, svoje kćerke i svoje profesionalne napore. U konačnici, potvrđeno je da su ta izvješća bila točna; Brak Jelene i Duška zvanično je zaključen.


Naime, u kolektivnom sjećanju ostao je čvrsto urezan primjer u kojem su Jelena i Duško prestali pratiti jedno drugo na društvenoj platformi “Instagram”. Njihove zajedničke fotografije, koje su nekada bile često prikazivane na njihovim profilima, sada su se pretvorile u artefakte jednog prošlog vremena. Iako je svoje komentare o razvodu ograničila na kratku izjavu, Jelena je nerijetko iskorištavala priliku da iznese kritike na račun supruga, što je izazvalo reakcije ne samo Duška, već i medija.

Nakon zapaženog live nastupa na aplikaciji “YouBox”, Jelena je prenijela zahvalnost svima koji su pružili podršku, a posebnu zahvalnost uputila je svom suprugu. Zajednica Jelene i Duška i ranije je mnogima služila kao uzor, unatoč tome što je diva često ironizirala.Nakon mini-koncerta, Jelena je izrazila svoju zahvalnost izjavivši: “Zahvaljujem svom suprugu, koji nije mogao prisustvovati, i mojoj djeci, koja su me učinila najponosnijom majkom na svijetu. Također sam zahvalna svojoj obožavateljima za njihovu nepokolebljivu ljubav, podršku i vjeru u mene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *