Jeziv muk ispre kuće Saše Popovića! Prizor pored kuće mami poglede prolaznika, a ovo su novi detalji u vezi sa njegovim liječenjem
Breaking News

Jeziv muk ispre kuće Saše Popovića! Prizor pored kuće mami poglede prolaznika, a ovo su novi detalji u vezi sa njegovim liječenjem

Važno je istaći da je pjevačica Snežana Đurišić nedavno otkrila da se očekuje da Saša uskoro postane član ekipe “Zvezda Granda”. Prema ekskluzivnim informacijama iz Republike, Saša Popović, kreativni direktor “Granda”, vratio se iz Pariza u Beograd kako bi nastavio liječenje u prijestonici. Izvor upoznat s Popovićevom situacijom navodi da je na takav izbor utjecalo njegovo sve veće povjerenje u domaće medicinske stručnjake.

Produkcijski tim poznat pod imenom “Paparazzo lov” uspješno je snimio Sashinu sliku po dolasku u Beograd, prikazujući njegovo zdravstveno stanje nakon niza tretmana provedenih na inozemnoj klinici. Viđen je u šetnji gradom dok je nosio kapu.

Ekipa Republike obišla je okolicu Sašine rezidencije, gdje ispred njegove vile nije bilo članova obitelji ili pomoćnika. Prolaznici u okolici vidno su gledali prema dvorištu, nestrpljivi da ugledaju Sašu, jer pozorno prate razvoj događaja oko njegovog zdravstvenog stanja. Saša ostaje u stalnom prisustvu obitelji i odlučila se suzdržati od davanja bilo kakvih javnih izjava o svom stanju, koje prema najnovijim izvješćima ukazuje na poboljšanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *