Kako prepoznati slabog muškarca? Frojd je imao genijalan trik, pomoći će svakoj ženi
Breaking News

Kako prepoznati slabog muškarca? Frojd je imao genijalan trik, pomoći će svakoj ženi

Osim svoje sposobnosti da identificira glupe pojedince, poznati psihijatar Sigmund Freud pokazao je vještinu i uvid potrebnu za upravljanje interakcijama sa zavidnim i zlonamjernim osobama koje su imale za cilj poniziti i degradirati druge. Ova procjena može pomoći u određivanju vaše sposobnosti da njegujete značajne odnose s muškarcima.

Potraga za prikladnim romantičnim ili bračnim partnerom poprimila je neobične značajke lutrije, s brojnim pojedincima koji tvrde da su njihovi partneri tijekom vremena prošli kroz značajne promjene. Naime, žene često imaju tendenciju idealizirati svoje partnere, često zanemarujući znakove upozorenja koji bi mogli ukazivati ​​na to da im on ne pristaje. Mnogi psiholozi smatraju da je raspršivanje iluzija bitno u otkrivanju autentične prirode i skrivenih dimenzija osobe.

Ugledni austrijski psihijatar Sigmund Freud iznio je značajne kriterije za prepoznavanje osobina koje ukazuju na psihičku ranjivost ili otpor kod pojedinaca. Posebno je istaknuo važnost procjene je li osoba istinski opremljena da nas prati na našem životnom putu, potičući osobni razvoj, njegujući duboku ljubav i motivirajući nas za samopoboljšanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *