Isplivala int1mna slika Ilde Šaulić, pokazala se cijela: U ovakvom izdanju je još nismo vidjeli a uskoro puni 46 godina - stara koka
Breaking News

Isplivala int1mna slika Ilde Šaulić, pokazala se cijela: U ovakvom izdanju je još nismo vidjeli a uskoro puni 46 godina – stara koka

Ove sezone kolekcija kupaćih kostima Ilde Šaulić pobrala je značajne pohvale. Bijeli bikini s nježnim naramenicama oko vrata naglašavao je zabavljačinu vitku građu, jasan dokaz njezine predanosti osobnom dotjerivanju. Kći pokojnog Šabana Šaulića od svog predstavljanja u reviji prigrlila je profinjeniji pristup svojim modnim odabirima.

Prvotna procjena pokazala je da bi možda oklijevala ukrasiti svog slavnog oca živopisnom odjećom, dok je kasniji dojam implicirao da bi mogla prikriti određene nedostatke. Ipak, kako je vrijeme prolazilo i kako je Ilda počela prihvaćati sve odvažnije kombinacije, dijeleći slike s plaže na Instagramu, svima je postalo jasno da ovakav pristup itekako funkcionira. Svaki aspekt je pomno usklađen; noge su joj vitke i zategnute, trbuščić to stanje odaje, a grudi su joj sačuvale čvrstoću kao da nikada nije rodila. S obzirom na to da Ilda ne podržava estetsku kirurgiju, može se zaključiti da je kroz marljiv trening i discipliniranu prehranu nakon rođenja svoje kćeri Emme, učinkovito povratila prijašnju tjelesnu građu i nastavlja održavati mladolik izgled.

Za nekoliko mjeseci napunit će 46 godina, au javnosti prevladava mišljenje da djeluje znatno mlađe od svoje kronološke dobi. Kupaći kostim koji je izradila Ilda Šaulić izazvao je veliko zanimanje pjevačičinih obožavatelja, jer je do ove prilike nikada nisu susreli u takvom ruhu.U prethodnim slučajevima fotografirana je u kostimima, često leđima okrenuta prema kameri ili u kaftanu koji je skrivao njezinu figuru. Ipak, ovom prilikom nije se suzdržala, što je u konačnici rezultiralo kasnijim racijama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *