Bosanac objavio koliko zarađuje u Njemačkoj i koliko mu treba za život: „Jedva mi ostane da preživim“
Breaking News

Bosanac objavio koliko zarađuje u Njemačkoj i koliko mu treba za život: „Jedva mi ostane da preživim“

Senad Iljazović nedavno je objavom na Instagramu iznio svoje viđenje mjesečnih primanja u Njemačkoj, iznoseći iznos koji ostaje nakon podmirenja svih mjesečnih troškova. Naznačio je da mu mjesečna plaća iznosi 2200 eura. Od tog ukupnog iznosa, 700 eura izdvaja za stan, 200 eura za troškove vozila, 50 eura za gorivo, 400 eura za namirnice, 300 eura za otplatu kredita i osiguranja te 100 eura za troškove mobitela.Nadalje, naveo je da su njegovi izdaci premašili 200 eura u više kategorija. Iz te procjene zaključuje da mu je ostalo 250 eura za život.

Kratki video koji prikazuje mjesečne prihode i rashode u Njemačkoj privukao je više od 1000 komentara, prikazujući raznolik niz perspektiva. Dok jedni tvrde da se “u Njemačkoj ne živi bolje”, drugi osporavaju valjanost ove ocjene i izražavaju iznenađenje iznosom namijenjenim za kredite.

Moramo da kazemo kako svako dijeli svoje iskustvo, a koliko ljudi ima toliko ima i iskustava, niko nema istu istinu niti isti zivot, pisali su neki u komentarima ispod ove objave!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *