Da srce prepukne: Oglasila se kćerka Saše Popovića, najnovija fotografija sve otkrila – izgubila ga je..
Breaking News

Da srce prepukne: Oglasila se kćerka Saše Popovića, najnovija fotografija sve otkrila – izgubila ga je..

Saša Popović često ističe kako je ponosan na svoju kćer Aleksandru, koja se nedavno odlučila iseliti iz obiteljske kuće i krenuti samostalnim putem. Bivši vlasnik “Grand produkcije” ne samo da joj je osigurao stan na Bežanijskoj kosi, već joj je ponudio i mogućnost da pokrene vlastiti biznis.

Za razliku od ostalih izdanaka poznatih ličnosti, kći Saše Popovića dosljedno se držala podalje od svjetla reflektora. Ipak, njezina nedavna objava izazvala je veliku pozornost javnosti. Na Instagramu je podijelila fotografiju svog ljubimca, no mnoge je zainteresirala pjesma koja se spominje u naslovu.Pjesma “Lost Again”, koju Alexandra visoko cijeni, prenosi poruku: “Dok se svijet raspada oko mene, zatvorit ću oči. Razumijete da bih dala svoj život da pobjegnem u drugo postojanje, ono gdje je prisutan svemir — jedina stvarnost u kojoj sam ja samodostatan i sam.


Iako su mnogi pojedinci bili znatiželjni o uzroku Aleksandrine tuge, ovo otkriće naglašava da Popovićeva kći istinski cijeni kvalitetnu glazbu i utjelovljuje srdačnu, suosjećajnu prirodu. Da pojasnimo, kćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović odlučila je da ne ide istim putem kao njeni roditelji. Nakon što je upisala tečaj manikure, Aleksandra je odlučila napustiti fakultet i fokusirati se na karijeru u kozmetičkoj industriji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *