Šumar ubio suprugu, dijete, majku i komšiju, a zatim sebi oduzeo život: Policija sve blokirala - detalji svirepog čina
Breaking News

Šumar ubio suprugu, dijete, majku i komšiju, a zatim sebi oduzeo život: Policija sve blokirala – detalji svirepog čina

Prema prvim izvješćima, muškarac u Italiji izvršio je tragični obiteljski masakr u dvije različite kuće, što je dovelo do troje smrtnih slučajeva i četiri osobe koje su zadobile ozljede. Jutros u Nuoru, u Italiji, muškarac je počinio nasilna djela u dvije rezidencije prije nego što je na kraju oduzeo sebi život.

Počinitelj, 45-godišnji radnik iz šumarske tvrtke na Sardiniji, ubio je svoju suprugu i njihovu 25-godišnju kćer, a ranio je još dvoje djece u dobi od 13 i 14 godina, kao i susjeda. Ovaj susjed, vjerojatno vlasnik obiteljskog stana, vjerojatno je upucan dok je bio na stepenicama. Nakon toga je otišao do kuće svoje majke i pucao joj u glavu prije nego što je sebi oduzeo život. Izvješća pokazuju da se žene i dalje bore za svoj opstanak. Nakon incidenta oduzeo si je život.

Masakr trenutno istražuju lokalni čelnici karabinjera zajedno s policijskom postajom u Nuoru, koji su usredotočeni na detaljno ispitivanje okolnosti događaja i mogućih motiva koji stoje iza ubojstava. Ulice u kojima se dogodio incident su blokirane od strane policije, a na licu mjesta bili su tužitelj i patolog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *