“Majka ti je katolikinja, a otac musliman – šta si ti?”: Zlatan šokirao odgovorom, smrt brata ne oprašta
Breaking News

“Majka ti je katolikinja, a otac musliman – šta si ti?”: Zlatan šokirao odgovorom, smrt brata ne oprašta

Zlatan Ibrahimović službeno je završio svoju nogometnu karijeru koja je kulminirala utakmicom u Švedskoj protiv reprezentacije Srbije. Ovaj značajan događaj zbio se neposredno prije Europskog prvenstva, a tijekom svoje izvanredne karijere izgradio je nasljeđe definirano iznimnim nastupima i impresivnim rekordom od više od 500 golova.

Zlatan Ibrahimović ističe se kao izuzetna ličnost u svijetu sporta, što često ističe u intervjuima. Trenutno, dok je vodio vlasnika Jerryja Cardinalea tijekom Milanove turneje po Americi, bavio se osjetljivom temom vjere, koja mu je ranije donijela značajne frustracije. Iako je poznat po pokretanju rasprava o kršćanskim blagdanima koje nerijetko uznemiruju vjernike, Zlatan rijetko kad javno iznosi svoje mišljenje. Ipak, odlučio je podijeliti svoje perspektive s ‘Athleticsom’, s namjerom da svoja razmišljanja o temi koja od davnina intrigira čovječanstvo učini dostupnijom.

Ziatan je rekao da je namjerno stavio budističke tetovaže na Jeju kako bi ih izbjegao svakodnevno vidjeti, jer bi ga to samo iscrpilo. Njegovo odrastanje, obilježeno izazovima, odigralo je presudnu ulogu u oblikovanju njegova karaktera. Rođen u Malmöu od roditelja doseljenika iz Jugoslavije, majke Jurke, Hrvatice i oca Šefika, Bosanca, bolji život potražio je u Skandinaviji. Disciplina je uvijek bila bitan element u njegovom životu. ZIatan Ibrahimović iskreno je ispričao svoj osobni put, ističući kako je njegov otac inzistirao da se vrati kući do 20 sati, upozoravajući da će i jedna minuta kašnjenja biti kažnjena.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *