0ve vreIe Cecine scene iz fiIma za odrasIe do sad niko nije vidio: Tada je bila mlada i zavodljiva - "glumac joj širi0 n0ge, dirao joj.."
Breaking News

0ve vreIe Cecine scene iz fiIma za odrasIe do sad niko nije vidio: Tada je bila mlada i zavodljiva – “glumac joj širi0 n0ge, dirao joj..”

Kada je u pitanju Ceca, vjerujemo da je svima teško prihvatiti činjenicu da postoji neka slika koju niko nije vidio do sada. Godinama unazad se o njenom zivotu piše i sve je do zadnjeg detalja medijski ispraćeno. Upoznati ste sa činjenicom da se ona oprobala i u glumačkim vodama, ali se jako brzo vratila pjevanju. Imala je jako zanimljive scene sa kolegama glumcima, čak do te mjese da je njen tadašnji suprug svima poznati Ar’kan bio zabranio te scene.

Ona je glumila u filmu po imenu Nečista kr’v, uloga K0šana, sjećate li se? Sve ove scene su više od 10 godina puštane sa cenzurom ili je negdje film bio i zabranjen, ali sada poslije toliko televizija je otkupila film i došlo je do puštanja svih scena. Ceca je rekla da se ne srami toga jer je to njen zivot koji je zivjela i u kojem je uzivala. Pogledajte digIa n0ge, ovo su scene koje do sada niste sigurno vidjeli. Ona je na ovim scenama bez 0peracija, zavodnica:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *