Sto puta ste je vidjeli na televiziji, a niste znali da je sestra Saše Popovića: On joj nije dao da priča o tome, sramota ga?
Breaking News

Sto puta ste je vidjeli na televiziji, a niste znali da je sestra Saše Popovića: On joj nije dao da priča o tome, sramota ga?

Saša Popović ima sestru koja je i uspješna i ostvarena. Otkriće da je u rodu s Ivankom Popović, bivšom rektoricom beogradskog sveučilišta, iznenadilo je mnoge. Unatoč njezinoj slavi i impresivnim uspjesima, Saša Popović i njegova sestra nikada nisu javno govorili o svojoj vezi.

Prvi izvještaji na internetu govorili su da su Saša i Ivanka braća i sestre, kako su izjavili njihovi stričevi. Ekipa Kurira obratila se Popoviću za komentar, ali on nije odgovorio. Potom su stupili u kontakt s prof. dr. Popovića, koji je dao točnu informaciju, iako je njegovo objašnjenje nedovoljno rječito.

Rektor beogradskog sveučilišta je u tadašnjoj poruci primijetio da iako je sestra Saše Popovića imala važnu ulogu u državi i naša veza seže sedam generacija unazad, ja to ne bih opisao kao blizak odnos. Osim senzacionalnih elemenata, ne vidim značaj ove informacije.

Ivanka Popović, bivša rektorica Sveučilišta u Beogradu i nastavnica na Tehnološko-metalurškom fakultetu, lani je izabrana za potpredsjednicu Europske asocijacije sveučilišta (UEA).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *