“Sine moj, kćeri mile, kako ću bez vas, pridružit će se majka vama, milom il silom”: Jezive riječi - majka sahranjuje svoje troje djece i muža, Novi Pazar u suzama
Breaking News

“Sine moj, kćeri mile, kako ću bez vas, pridružit će se majka vama, milom il silom”: Jezive riječi – majka sahranjuje svoje troje djece i muža, Novi Pazar u suzama

Gotovo svi mještani Raške i Novog Pazara okupili su se na groblju uz Petrovu crkvu kako bi se oprostili od svojih mještana koji su u subotu preminuli, među kojima je bilo i troje male djece. Nažalost, Danijel Lazović (33), patrijarh obitelji i pripadnik Vojske Srbije, u nesreći je izgubio život sa svoje troje djece i susjedom Dijanom Kutlačić (27). Srećom, majka djece Mirjana Lazocić Bugarić (32) uspjela je preživjeti.

Na putu do manastira Studenica tragično su poginuli u sudaru vojnog oklopnog vozila koje ih je udarilo. Među prvima na groblje je stigla majka stradale djece, koja je otvoreno izrazila duboku tugu zbog velikog gubitka.

Oh, moja ljubljena djeco. Što ja mogu bez tebe? Moj sin, moja kćer… Zemljo, drži me blizu. Dovedite me k njima – tuguje žalosna majka Mirjana na groblju uz Petrovu crkvu, dok se kamen ruši pod težinom tuge koja prožima zrak.

Podsjetimo, danas su u Raškoj i Novom Pazaru proglašeni dani žalosti nakon tragične nesreće koja se dogodila u subotu u kojoj je život izgubilo petero ljudi, među kojima troje djece. Među stradalima su Danijel Lazović (33) i njegova djeca L.L.(10), L.L.(7) i M.L. (1), kao i Dijana Kutlačić (27) iz Novog Pazara i Raške, koji su tragično poginuli u sudaru osobnog vozila i kamiona Vojske Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *