Radoslav Dragijević: Danka Ilić je živa i prodata u Njemačku - to cijelo selo zna, ovo im nije prvo prodano dijete..
Breaking News

Radoslav Dragijević: Danka Ilić je živa i prodata u Njemačku – to cijelo selo zna, ovo im nije prvo prodano dijete..

Napomenuo je da je detalje dao pojedinac koji tvrdi da je vlasništvo nad fotografijama. Trenutno je Radoslav Dragijević, zajedno sa sinom Dejanom i Srđanom Jankovićem, optužen za ubojstvo Danke Ilić. Nakon podnošenja prijave, on je u intervjuu za Telegraf.rs opovrgao optužbe, istakavši da mu “ništa ne mogu” i da protiv njega “nema dokaza”.

Dodatno je iznio šokantnu tvrdnju da je Danka Ilić živa, tvrdeći da je trgovana i navodno viđena u Dusseldorfu. Napomenuo je da je ova informacija došla od osobe koja navodno posjeduje fotografije. Novinari Telegrafa ušli su mu u trag u njegovoj kući u selu Zlot.

Radoslav je izjavio: “Ne mogu preuzeti odgovornost niti učiniti bilo što u vezi ove situacije. Samo se kloni svog sina jer sam već izgubio jedno dijete. Moj Dejan je nevin. Nezamisliva je pomisao da bi mogli ubiti dijete na takav način. Ne možete iskopati grob za samo tri minute, tražit ću odštetu dok ga ne vratim.

Svoju tvrdnju da je djevojčica živa Radoslav je potencirao isticanjem iscrpnih objašnjenja člana obitelji. Napomenuo je: “Prepoznala je moju bol i izravno mi se obratila, izražavajući želju da mi pomogne. Naznačila je da je dijete prodano i da se trenutno nalazi u Düsseldorfu, u Njemačkoj.

Iako je Radoslav tužan zbog Dankine nevolje, on snažno sumnja da je bila žrtva trgovine ljudima i ostaje skeptičan glede njezina povratka, unatoč dokazima, službenoj istrazi i optužbama protiv njega. Međutim, ovo uvjerenje je u suprotnosti s javno dostupnim informacijama iz istrage o rumunjskim registarskim oznakama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *