Poslije kraha braka i razvoda od Tonija Bijelića, Marko je majci uljepšao stvarnost: Snajka je u trećem mjesecu..
Breaking News

Poslije kraha braka i razvoda od Tonija Bijelića, Marko je majci uljepšao stvarnost: Snajka je u trećem mjesecu..

Nova djevojka Marka Bijelića zrači ljubavlju. Uzbudljive vijesti otkrila je Melani Dimitrijević, preslatka plavuša koja je sada u vezi sa sinom Dragane Mirković, Markom Bijelićem, nasljednikom pjevačice.Više se o njihovoj romansi otkrilo putem objave na Instagramu nego njihovim riječima. Ovu informaciju podijelila je Melanie, koja je trenutno u trećem mjesecu ljubavi s atraktivnim Draganinim sinom. Melanie je na svom Instagramu pokazala nevjerojatan iskaz privrženosti, ilustrirajući kako poštuje svoju vezu s Markom Bijelićem. Potvrda njihove bliskosti bila je očita Markovom rukom položenom na njezino bedro. Godišnjicu su proslavili uz buket cvijeća i čokoladnu tortu…

Melanie je podijelila svoju sreću sa svojom publikom na Instagramu, opisujući svoje fotografije rečenicom: “Tri mjeseca prepuna najiskrenije ljubavi.” Nedavno je Dragana Mirković otkrila detalje o svom braku s Tonijem Bijelićem.

Na moju perspektivu utjecao je moj odgoj, budući da su moji roditelji malo naglašavali vjeru ili nacionalnost. Sve što sam željela bilo je imati običnog muškarca pored sebe i osnovati obitelj; to je bila moja jedina želja. Kao i svi drugi, stigla sam ovdje u potrazi za šarmantnim tipom s lijepim autom. Kad je rekao da nema stan, ja sam mu odgovorila: „Dobro je, zajedno ćemo to postići.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *