Vijest o trudnoći sve je iznenadila: Melina Džinović nije očekivala da je test pozitivan, u sve je brzo uletjela
Breaking News

Vijest o trudnoći sve je iznenadila: Melina Džinović nije očekivala da je test pozitivan, u sve je brzo uletjela

Melina Džinović nakon razvoda doživjela je promjenu u svjetonazoru. Javnost je ostala zatečena viješću o razlazu pjevača Harisa Džinovića od 30 godina mlađe supruge Meline Džinović, modne dizajnerice. Nakon 22 godine ljubavi, ovaj voljeni pop par odlučio je raskinuti brak. Iako je za Melinu Džinović razvod protekao sve samo ne mirno, na kraju je pokupila svoje stvari i otišla čim je pronašla svoj korak.

Godine 2002. Haris i Melina Džinović zajedno su krenuli na emotivno putovanje, dočekavši dvoje djece — sina Kana i kćer Đinu — prije nego što su se vjenčali 12 godina kasnije. Nakon događaja koji su se zbili, Melina se preselila na Azurnu obalu. Čini se da je tajming razvoda Meline Džinović pogodovao svim stranama.Nedavno je Melina Džinović pred naše kamere otvorila uspomene iz djetinjstva, a prisjećajući se poprilično ganula.

Dolazak zime i mojih roditelja budi uspomene iz mladosti. Nažalost, rijetko putujem u Bosnu, pogotovo u Bihać, gdje sam rođen. Rijetki su i moji posjeti Zagrebu. Kad god se ponovno nađem sa svoje dvije srednjoškolske prijateljice, one me uvijek vrate u to razdoblje mog života, u moje mlade godine. Bilo mi je to vrijeme vrlo lijepo i, moram priznati, očaravajuće. Ipak, moja mladost je rano završila, prigrlila sam porodični život i postala majka sa 22 godine, ispričala je Melina za “Blic”.

Da vas obavijestimo, ljubavna priča između Harisa i Meline, u koju je upletena i poznata modna dizajnerica, započela je 2002. godine dok je ona bila na trećoj godini studija. Emocije su im se odmah rasplamsale, iako odlučuju zadržati privatnost u vezi s osobnim životom…

Haris je ranije izvijestio novinare da Melinini roditelji u početku nisu bili za njihovu vezu, ističući da ih je velika razlika u godinama najviše brinula. On je za medije napomenuo da su njeni roditelji pokazivali veliki otpor, prvenstveno zbog te velike razlike u godinama, prenosi Blic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *