Šutio je jer je morao, sve radili u tajnosti: Zet Peca godinama skriva tajnu tašte Nede Ukraden i pokojnog Marinka Rokvića
Breaking News

Šutio je jer je morao, sve radili u tajnosti: Zet Peca godinama skriva tajnu tašte Nede Ukraden i pokojnog Marinka Rokvića

Neda Ukraden i Marinko Rokvić doživjeli su razdoblje šutnje između sebe jer ga je pjevačica prozivala za jedan incident. Neda je ispričala detalje o sukobu koji se dogodio, otkrivši da se tijekom jednog događaja toliko naljutila na njega da je te večeri završila u suzama.U vezi s Marinkom Rokvićem dogodio se događaj koji sam smatrao krajnje neoprostivim, što je u meni izazvalo dubok bijes. Šok zbog toga bio je neodoljiv i očekivala sam njegovu ispriku. Kad se ta isprika nije ostvarila, našla sam se u suzama cijelu noć.

Potpuno neopravdano pokazivanje tjeskobe. S obzirom na moju duboku zabrinutost za njega, njegovu obitelj i njegove sinove, to me ne bi nimalo začudilo. Desetljeće nismo imali komunikaciju jer je svatko slijedio svoje ciljeve. Onda je šogor iznio prijedlog da se ponovno nađemo za moj rođendan i uspio je to ostvariti – napomenula je, prenosi Svet.

Kako se navodi, Peca, Nedin zet, bio je posrednik između sukobljenih strana, dok je Marinko pjevačici točno u ponoć čestitao rođendan. Sutradan sam razgovarala s njim i izvela mu pjesmu, a uz to sam poslala video poruku koju je moj zet pustio preko razglasa”, rekla je Ukradenova, pozivajući se na navode medija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *