Severina se oprašta u suzama: ‘Dragi moj, zjenico oka moga, slomio me tvoj prerani odlazak’
Breaking News

Severina se oprašta u suzama: ‘Dragi moj, zjenico oka moga, slomio me tvoj prerani odlazak’

Pjevačica Severina dirljivom se fotografijom na Instagramu oprostila od glazbenog menadžera Svena Dukića koji je godinama surađivao s legendarnim Oliverom Dragojevićem.

“Dragi moj prijatelju, tvoja nas neočekivana smrt ispunjava dubokom tugom. Tvoj jedinstveni humor i izvanredan glazbeni ukus bili su zaista izvanredni. Dok sam slušao tvoje ‘baze’, osjećao sam veliko poštovanje i zahvalnost, pronalazeći radost i smijeh u tvojoj prisutnosti. Utješi me činjenica da si sada s Oliverom; izražavam iskrenu sućut obitelji, jer ovo je zaista veliki gubitak”, rekla je pjevačica.Naime, Sven je bio producent Oliverova albuma ‘Trag u vehniš’ te je bio ključan u organizaciji brojnih koncerata u Istri, uz nekoliko njegovih turneja.

Uz obaveze glazbenog menadžera, radio je kao radijski voditelj i koordinirao kulturna događanja. Osamdesetih godina bio je idejni tvorac i pokretač emisije ‘AT Club’ koja se emitirala na Radio Puli.

Misljenje o Severini je uveliko kako znamo podijeljeno, godinama se o tome spekuliše. Sta vi mislite o njoj mimo ove vijesti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *