Tatjana se javila kćerki na telefon, a onda je čula stravične krike: “Mama, jedu me! Boli me strašno, pomozi mi!”
Breaking News

Tatjana se javila kćerki na telefon, a onda je čula stravične krike: “Mama, jedu me! Boli me strašno, pomozi mi!”

Bitno je ispričati događaje koji su doveli do ove situacije i kako je Tatjanina majka to isprva shvatila kao šalu nesretne kćeri. Naime, Tatjanina kći Olga i njezin suprug Igor krenuli su na putovanje, navodno na mjesto u blizini sela Termalnij, koje se nalazi nedaleko od Petropavlovska Kamčatskog.

Naime, medvjedi su stigli i prvo se gađali Igorom, koji je oboren i zamalo ubijen. U strašnom trenutku njegova je kći uspjela dobiti svoju majku telefonom; u početku je prijavila da je medvjed napao, što je njezinu majku navelo da povjeruje da se radi o šali. No, čuvši medvjeđi krik, shvatila je težinu situacije. Opisala je kako je molila za pomoć dok je osjećala i strah i bol. Iako je majka kontaktirala rodbinu i policiju, oni nažalost nisu stigli na vrijeme.

Tijekom drugog poziva majci spomenula je da se medvjedica osa vratila, ovaj put s tri mladunca koji je jedu, što je prilično uznemirujuće. Pogledajte video na ovu temu:

 

 

@karipaolaa A disturbing bear attack in eastern siberia. 19 year old Olga Moskalyova called her mom while she was mauled by a bear. This area is the home to one of the biggest bears in the world and it’s important that people bring protection if visiting. #bears #bearsoftiktok #bearsighting #safety #siberia #bearattack #disturbing #nature #wildanimals ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *