Bila je mnogo loše, ali smo se nadali da će preživjeti: Odlazak ove glumačke legnede potresao sve
Breaking News

Bila je mnogo loše, ali smo se nadali da će preživjeti: Odlazak ove glumačke legnede potresao sve

Svetlana Bojković prenosi svoje iskrene emocije povodom smrti Rade Đuričin, koja je preminula u 91. godini života. Kao jedna od najcjenjenijih i najutjecajnijih glumica u kazalištu, Rada Đuričin zauzima drago mjesto u srcima brojnih pojedinaca. Glumica Svetlana Bojković u svojim razmišljanjima izražava duboku tugu zbog odlaska Rade Đuričin.Svetlana Bojković se osvrće na saradnju sa Radom Đuričin u „Ateljeu 202“, prisećajući se njene koleginice vibrantne energije i životnog elana. Iskreno se prisjeća Rade i iskustava podijeljenih u danima koji su prethodili njezinim posljednjim trenucima.

“Nismo imali nikakvu komunikaciju, a koliko ja znam, nije se mogla javiti ili povezati posljednjih nekoliko dana. Iako je njezino stanje bilo prilično teško, nadao sam se njezinom oporavku jer je bila toliko puna Nisam ni slutila da će ovako završiti; svi smo mislili da će živjeti još jedno stoljeće”, izjavila je Ceca Bojković.Na pitanje kako će se prisjetiti svojih kolega, Ceca kaže:

Njenim kolegama bilo je zadovoljstvo raditi i družiti se s njom zbog njezine izuzetne suradljivosti, jer je bila uistinu izuzetna osoba. Dobrota i strpljenje koje je pokazivala bili su očiti svima, čak i onima koji su često imali drugačije stavove od nje.

I kolegica Vjera Mujović pobrinut će se da sjećanje na ovo djelo opstane. “Drago će mi biti sve naše zajedničko ludilo, naš smijeh i avanture koje smo zajedno doživjeli. Za mene je ona predstavljala više od suradnice; bila je obitelj – poput majke, starije sestre i male sestre, sve vjera je bila uz mene u mojim najsretnijim trenucima, kao iu mojim najmračnijim trenucima.

Vjera Mujović zaključila je rekavši da joj je Rada usadila koliko je strpljenja važno i koliko je važno znati kada treba šutjeti. “Za njezin 90. rođendan priredili smo prekrasnu proslavu, punu radosti i ljubavi, kako bismo joj pružili malo utjehe”, istaknula je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *