Duško Tošić ne može da sakrije emocije: Želi da svi znaju koliko voli ovu ljepoticu (foto)
Breaking News

Duško Tošić ne može da sakrije emocije: Želi da svi znaju koliko voli ovu ljepoticu (foto)

Rođendani Nike i Atine Tošić imaju veliki značaj za cijelu obitelj. Kao kćeri Jelene Karleuše i Duška Tošića, obje sestre zajedno slave svoj poseban dan – jedna obilježava svoj šesnaesti, a druga petnaesti rođendan – što ovaj događaj čini posebno značajnim za sve.Rođendan Atine i Nike Tošić ima poseban značaj jer Jelena i Duško žele svoje ćerke odgajati u okruženju bez stresa, što dalje od sfere javnih medija i zabave.

Mama Jelena je neizmjerno ponosna na svoje dvije kćeri, iako se međusobno dosta razlikuju. Nika danas slavi 15. rođendan, a na TikToku se doista vinula do statusa megazvijezde. Nasuprot tome, njezina starija sestra Atina, koja slavi 16. rođendan, primjer je mlade žene s nevjerojatnim stilom i staloženošću.Naravno, za to su vrijeme izmijenjene brojne čestitke, no jedna je posebno oduševila sve njihove simpatizere. Posebno iskrenu poruku podijelio je tata Duško koji je na Instagramu objavio njihove fotografije uz natpis “Sretan rođendan!

S obzirom na njegovu snažnu ljubav prema Atheni i Niki, koje svakodnevno sreće dok je u Srbiji, ne čudi što je bio jedan od prvih koji je čestitao; no mnoge zanima kako će ove godine Duškove i Jelenine kćeri proslaviti ovaj važan događaj.Svake godine rođendani Atine i Nike Tošić obilježavaju se na osebujan način, a ove godine njihova majka Jelena uložila je veliki trud da obraduje svoje kćerke odvevši ih u Disneyland u Pariz. Na svom Instagramu objavila je niz fotografija i videa uz natpis: Poljupci iz Pariza. U objavi pop diva ističe kako na ovaj dan slavi rođenje svoje dvoje djece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *