Šokantno! Bora Đorđević pred smrt bježao iz bolnice, doktori ga natjerali na ovo – otkriveni svi detalji, evo šta se desilo u Sloveniji! Mogao je još da živi, ali oni su ga..
Breaking News

Šokantno! Bora Đorđević pred smrt bježao iz bolnice, doktori ga natjerali na ovo – otkriveni svi detalji, evo šta se desilo u Sloveniji! Mogao je još da živi, ali oni su ga..

Doktor Bora Čorbe iznio je detalje o Borinom ponašanju proteklih mjeseci, opraštajući se od kultnog rokera i pjevača Riblje čorbe Bore Đorđevića, koji je preminuo u 72. godini u Ljubljani.
Doktor Bore Čorbe uživo se javio u program televizije Pink, gde je izneo svoja viđenja poslednjih dana ovog rokera. Naglasio je kako je Bore dva puta bježao iz bolnice u Sloveniji, au trećem pokušaju medicinsko osoblje je od njega tražilo da potpiše dokumente o odbijanju daljnjeg liječenja.Bora je dva puta uspješno bježao iz bolnice u Sloveniji, au trećem pokušaju od njega se tražilo da potpiše sporazum da se više neće liječiti ako pobjegne. Nakon što je prodao stan u Beogradu, kupio je kuću na Avali, ali tamo nije proveo više od tri dana; zapravo, on nikada nije ni ušao u kuću, što je on sam izabrao prema riječima liječnika.

Danas će se u njegovom rodnom Čačku okupiti obitelj, prijatelji, kolege i brojni ljubitelji njegove glazbene umjetnosti kako bi se od njega oprostili za vječnost. Borina glazba obilježila je ključnu eru, a njegov živahni duh i duboka ljubav prema glazbi ostaju neizbrisiv dio kulturnog naslijeđa na ovim prostorima.

Bora Đorđević ostat će zapamćen kao osoba koja je svojom glazbom, filozofijom i karakterom oblikovala jedno doba. Nema sumnje o njegovom utjecaju na rock glazbu u bivšoj Jugoslaviji, a njegova borba protiv bolesti, zajedno s njegovom nepokolebljivom predanošću svom zanatu, stvara moćnu ostavštinu koja nadahnjuje buduće generacije.

Komemoracija će biti održana u Domu kulture Čačak, a potom će biti održan prijem sućuti u kapeli na Gradskom groblju. Sprovod je zakazan za 14:30, a omogućit će obitelji, prijateljima i obožavateljima da se posljednji put oproste od ove glazbene legende. Prije komemoracije u Dom kulture dovezen je veliki vijenac s dvije prekrižene gitare i natpisom “Posljednji pozdrav našoj vojsci”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *