Treća sreća, vjenčanica će biti divna, svadba pravi spektakl: Karleuša sve priznala o novom dečku, ove riječi joj Duško neće oprostiti
Breaking News

Treća sreća, vjenčanica će biti divna, svadba pravi spektakl: Karleuša sve priznala o novom dečku, ove riječi joj Duško neće oprostiti

Javnost još uvijek ne zna identitet novog partnera Jelene Karleuše. Poznata po iskrenosti na ljubavnom i bračnom planu, pjevačica Jelena Karleuša dala je definitivnu odluku o razvodu od bivšeg nogometaša Duška Tošića, nakon višegodišnjih pokušaja očuvanja obiteljske kohezije.Novi partner Jelene Karleuše mora je prihvatiti onakvu kakva ona uistinu jest. Tijekom nedavnog gostovanja u jednoj emisiji, pop diva je zadivila publiku govoreći o svom trećem braku. Na pitanje kakva je šansa za treće vjenčanje, Karleuša je odgovorila: “Nikad ne reci nikad.

Nisam o tome uopće razmišljao. Ipak, zamišljala sam prekrasnu vjenčanicu i veliku proslavu… Ako je vjenčanica koja oduzima dah izvediva bez potrebe za brakom… Možda organiziram snimanje nevjerojatnog vjenčanja, samo kako bih istaknula prekrasnu vjenčanicu.

Jelena Karleuša tvrdi da bi joj novi partner trebao pružiti podršku i ohrabrenje. Iako su joj se udvarali muškarci koji su bili privrženi i pokazivali spremnost da je ožene, ona navodi da nikada nije osjetila takvu podršku. Prstenje koje su joj dali ti ljudi ostaje pohranjeno u kutiji.

Jelena ističe važnost posjedovanja hrabrosti i snage. “Nitko od njih nije bio uz mene, ni u dobru ni u zlu”, navodi ona, ističući izostanak podrške u teškim vremenima. Karleuša tvrdi: “Ako je netko pored mene, neću ga skrivati”, odražavajući svoju opredijeljenost da stane uz druge.Partner uključuje puno više od pukog seksa, ljubavi i emocija; oni su također netko tko stoji uz vas u svim životnim situacijama. Kroz život sam uvijek imala partnera uz sebe. Moj najdraži prijatelj, Zoran Birtašević, često mi je nudio sve što sam tražila — i povjerenika, i njegovatelja, i producenta, i prijatelja.

Iskreno je odgovorila o svom novom partneru i namjerama da ga obznani javnosti. “Onog trenutka kada vidite čovjeka pored mene, to će značiti zaključak”, rekla je. “Potrebna je hrabrost da stojiš uz mene. I dalje smatram svog muža odgovornim za ovo. Ženi moje veličine treba muškarac koji zna kako stajati pored i ispred nje da bi je zaštitio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *