Žena čije je dijete ležalo u bolničkoj sobi sa Karleušinom kćerkom javno objavila šta su doživjeli od Jelene
Breaking News

Žena čije je dijete ležalo u bolničkoj sobi sa Karleušinom kćerkom javno objavila šta su doživjeli od Jelene

Poznata je Jelenina ljubaznost prema životinjama, posebice psima lutalicama, te se često zalaže protiv zlostavljanja kućnih ljubimaca i drugih bića. Trenutno prikuplja donacije koje planira u cijelosti namijeniti kako bi dječaku omogućio putovanje u Tursku na liječenje od teške bolesti. Nedavno su društvene mreže, točnije Iks, prikazale još jedan primjer nevjerojatne Jelenine velikodušnosti.

Nikada nisam negativno komentirao JK i ne mogu, jer je moja M jednom bila u Tiršovoj, odmarala se u krevetu pored svoje kćeri. M je posjedovala sve što je pripadalo njezinoj kćeri; sve što je kupljeno za kćer također je dano M. Ona nam je dala hranu i vodu, a kasnije se javila nekoliko dana nakon toga i pitala je kako se dobro osjeća, kao što je navedeno u ženinoj ranijoj objavi na Twitteru. Naravno, odgovori su zapljusnuli, svi pozitivni, a mnogi su izrazili poštovanje za njenu lijepu gestu.

Bez sumnje, Jelena Karleuša je izuzetna ličnost; međutim, kao i drugi, radije izbjegava da bude centar pretjeranog brbljanja – uostalom, kaže se da djela govore više od riječi, primjećuje Telegraf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *