Nakon raskida mi je Bora Čorba napisao ovu pjesmu da me uvrijedi: Slušala sam je na svadbi kad sam se udavala za drugog
Breaking News

Nakon raskida mi je Bora Čorba napisao ovu pjesmu da me uvrijedi: Slušala sam je na svadbi kad sam se udavala za drugog

Bora Đorđević, poznat po izuzetnom šarmu i gorljivom glazbenom talentu, upuštao se u mnoge romantične veze sa ženama; ipak, jedna je veza imala dubok utjecaj na njegov život. Ova nesvakidašnja žena bila je Biljana Nevajda Šević, poznata manekenka u Jugoslaviji sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Biljana, proslavljena svojom zadivljujućom ljepotom i privlačnošću, očarala je mnoge, pa tako i Boru. Njihov prvi susret dogodio se na snimanju jedne televizijske emisije nakon reklame, gdje je Bora otvoreno izrazio svoje divljenje njenim izgledom. Iako su njihove prve interakcije bile ugodne i Bora se istinski zaljubio u nju, njihova su putovanja neko vrijeme išla različitim smjerovima.

Bora se fokusirao na glazbenu karijeru i povezivao se s raznim ženama, dok se Biljana posvetila napretku u manekenskoj karijeri. Nakon mnogo godina razdvojenosti, sudbina ih je ponovno spojila. Kako je rastao i mudrio, Bora je odlučio da otkrije svoje emocije, ispričavši joj da ljepšu ženu nije sreo i da želi da budu zajedno.

Veza je trajala šest mjeseci prije nego što je konačno prekinuta zbog Biljaninih problema s povjerenjem. Nakon njihovog razlaza, Biljana je rekla da je njeno nepovjerenje prema Boru uzrok njihovog rastanka. Za Boru je završetak veze s Biljanom bio popriličan napor. Njezin utjecaj na njegov život bio je značajan, a bol zbog njihova prekida motivirala ga je da sklada brojne pjesme koje će se kasnije smatrati klasicima.

Među ovim pjesmama, “Cover Doll” ističe se kao jedna od najpoznatijih pjesama, sa stihovima poput “You’re flawless perfection, you’re part of a soldier’s dream, you’re a front page doll and you need money”, koji izrazito odaje počast Biljani. Nakon raskida, Bora je napravio novu pjesmu pod nazivom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *