Tuga, Veljko slomljen zbog smrti mlađeg: Neka ti Bog otvori vrata raja jer si bio najbolji…
Breaking News

Tuga, Veljko slomljen zbog smrti mlađeg: Neka ti Bog otvori vrata raja jer si bio najbolji…

Dostignuća Veljka Ražnatovića još se obilježavaju. Njegova pobjeda u veljači 2024. urezana je u svijest ljubitelja boksa i često se prepričava na njihovim okupljanjima. Što pridonosi značaju ove pobjede? Ražnatovićev trijumf protiv Piotra Budžiševskog u finalu održanom u dvorani Obilićevo u Banjoj Luci pogodio je mnoge, a posebno kada je podijelio želju da pobjedu posveti svom “bratu” Žarku Ećimu, koji je preminuo.

Trijumf Veljka Ražnatovića, koji je posvetio svom dragom bratu Žarku, koji je bio i Veljkov dragi prijatelj, uslijedio je nakon Žarkove tragične smrti dvije godine prije od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u centru Banje Luke. Medicinski djelatnici 20 dana borili su se da mu očuvaju život, no na kraju se mladić nije uspio izvući.

Anastasija i Veljko Ražnatović su nakon teškog gubitka podijelili tugu, a Veljko se na dirljiv način oprostio od svog dugogodišnjeg prijatelja na svom profilu. Tom prijatelju posvećena je ova pobeda Veljka Ražnatovića…

– Dragi moj mlađi brate i sestro, iz dubine srca znaj da mi značiš više od svega na ovom svijetu. Molim se da ti Bog otvori vrata raja, jer si ti doista najdivnija osoba koju sam ikada upoznao. S dubokom ljubavlju drži te brat – napisao je Veljko uz zajedničke fotografije.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *