Dom Viki Miljković je toliko luksuzan da u njemu Andrej igra fudbal: Pogledajte porodične snimke, jedna stvar privlači pažnju
Breaking News

Dom Viki Miljković je toliko luksuzan da u njemu Andrej igra fudbal: Pogledajte porodične snimke, jedna stvar privlači pažnju

Uz zapaženu prisutnost Viki Miljković u sferama zabavne glazbe, ona i njezin suprug odlučili su proširiti svoje profesionalne napore. Osnovali su građevinsku tvrtku prije tri godine s ciljem izgradnje i prodaje luksuznih nekretnina. Ovaj pothvat brzo je dobio maha, a njihova prva mušterija bila je Vikina kuma, poznata pjevačica Ceca.

Ne samo da ovaj poslovni pothvat osigurava stalan dotok prihoda poznatom paru, već im je omogućio i luksuzan život u njihovoj izvrsnoj rezidenciji u Beogradu. Viki je nedavno razveselila svoje pratitelje podijelivši pogled na svoj dom, a obožavatelji okolo pogleda nisu mogli ne primijetiti divnu foru – nogometnu loptu njenog sina Andreja ponosno istaknutu u dnevnoj sobi. Ovaj neočekivani dodatak izazvao je val bezbrižnih šala na društvenim mrežama, a obožavatelji su se razigrano divili jukstapoziciji nogometne lopte usred raskoši prebivališta Vike Miljković.

Viki Miljković, cijenjena ličnost domaće estrade, s ponosom može polagati pravo na impresivnu i dugotrajnu karijeru dugu više od tri desetljeća. Krenuvši na svoje glazbeno putovanje prije više od 30 godina, ostvarila je nebrojene pobjede i osvojila srca publike diljem regije. Njezini bezvremenski hitovi poput “Ciki, ciki”, “Mahi, mahi”, “Nek’ ti bude kao meni”, “Mene ludi tuvoja ta” i mnogi drugi učvrstili su njezin status pjevačice koja osvaja sve generacije njezin snažan glas, karizma i zadivljujuća pojava na pozornici.

Uz uspješnu glazbenu karijeru, Vikino sudjelovanje u popularnim TV emisijama poput “Zvezda Granda” pokazalo je njenu ulogu mentora i zagovornika nadobudnih talenata. Osim toga, njezini pothvati u građevinskom sektoru istaknuli su njezin poduzetnički duh i sposobnost za svladavanje izazova u industriji. Ovaj svestrani umjetnik ne samo da briljira u svijetu glazbe, već također napreduje i na području biznisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *