Filip nije jedini Živojinović s kojim je bila: Evo s kojim Breninim sinom je Prija bila u vezi - čije dijete je rodila, puče bruka..
Breaking News

Filip nije jedini Živojinović s kojim je bila: Evo s kojim Breninim sinom je Prija bila u vezi – čije dijete je rodila, puče bruka..

Prije veze s Filipom, Aleksandra Prijović bila je u ljubavnoj vezi s još jednom osobom. Kako navodi Kurir, Viktor je u novogodišnji program “Grand produkcije” došao isključivo zbog Aleksandre. Tijekom cijelog događaja njegov je pogled ostao prikovan za nju, au pauzama su vodili intimne razgovore.

U početku je Aleksandra i Viktora dijelilo blisko prijateljstvo koje se razvijalo u dužem vremenskom periodu. Međutim, njihova je veza nadišla puko prijateljstvo i transformirala se u duboku ljubav, što ih je potaknulo na romantičnu vezu. Kako se njihova povezanost produbljivala, sve su više vremena provodili zajedno, njegujući povjerenje i uživajući u međusobnoj prisutnosti. Viktoru je neizmjerno drago što njegova majka, proslavljena Lepa Brena, izuzetno cijeni Aleksandru i iskreno je obožava. Dok svoju vezu radije drže u tajnosti, njihova neosporna bliskost pokazala se na snimanju novogodišnjeg programa “Grand” produkcije. Pouzdani izvor, koji je blisko upoznat s parom, otkrio je da je Viktorov jedini motiv za dolazak na događaj bio iskazati nepokolebljivu podršku Aleksandri.

Postoje zapisi koji dokumentiraju kontinuiranu razmjenu nježnih pogleda i česte razgovore između Viktora i Aleksandre. U jednom trenutku Brenin sin je svojoj djevojci otvoreno otkrio sadržaj svog telefona. Kako bi učvrstila i izrazila svoju duboku sreću u njihovoj vezi, Aleksandra se oglasila na Facebooku i objavila ažurirani status kojim potvrđuje svoje blaženo stanje.

Na upit o vezi s Viktorom odlučila je ne iznositi eksplicitne detalje. No, neposredno prije početka snimanja nepokolebljivo je izjavila da je u vezi s najneobičnijim dečkom na planeti. Moje poznanstvo s Viktorom traje prilično dugo i naš odnos je prijateljski, baš kao i moja veza s njegovim bratom i sestrom Stefanom. Ovo su jedine primjedbe koje je Prijović dao po tom pitanju. Dok je nakratko otkriven pogled na romantične veze Aleksandre Prijović, nije uslijedio daljnji razgovor.
govorio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *