Ceca daje veliko bogatstvo da nestane ova slika njene snajke Bogdane, tek sada saznali šta je Veljko oženio: Srozala ih, blam!
Breaking News

Ceca daje veliko bogatstvo da nestane ova slika njene snajke Bogdane, tek sada saznali šta je Veljko oženio: Srozala ih, blam!

Izvor Cecinog najvećeg zadovoljstva leži u njezinoj šogorici Bogdani, zaslužnoj što ju je podarila troje unučadi. Bogdana, nekada trijumfalna košarkašica kojoj je pripala čast predstavljati Srbiju, nažalost je pauzirala zbog teške ozljede koljena. Trenutno žive u mirnom selu Titel, koje se nalazi u neposrednoj blizini Beograda, što Veljku pruža idealno okruženje za treniranje boksačkih mečeva.

Vrijedi spomenuti da se Ceca tijekom godina podvrgnula nekoliko kozmetičkih zahvata, što pokazuje i njezin trenutni izgled u odnosu na dosadašnje fotografije. U današnje digitalno doba teško je bilo što sakriti, budući da internet ima besprijekornu memoriju. Čak i ako vlada pokuša zabraniti snimke i slike, oni se uvijek mogu otkriti “s druge strane mreže”. Iako je za svaku ženu važno zadržati svoju privatnost, nema potrebe nametati nesigurnost mladim djevojkama promicanjem nedostižnih fizičkih atributa poput savršenih usana i tijela. Bitno je da svatko bude transparentan o svojim iskustvima.

Nakon ovog incidenta Ceca je naišla na oštre reakcije i kritike. Mnogi su ljudi izrazili svoje negodovanje, pozivajući je da razmisli o svom prošlom izgledu i pita se je li se izgubila u tom procesu. Vrijedi napomenuti da je Ceca nekada bila poznata kao sportska osoba koja nije nosila šminku i izgledala je zadovoljna svojim životom. Ovu perspektivu dijeli dio stanovništva. Sada se obraćamo vama: kakvo je vaše mišljenje o ovom pitanju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *