Za ne povjerovati: Kaća Živković iz porodilišta izašla kao princeza ali bez sina, otkrila o čemu se radi - ostavila dijete?
Breaking News

Za ne povjerovati: Kaća Živković iz porodilišta izašla kao princeza ali bez sina, otkrila o čemu se radi – ostavila dijete?

Nakon porodilišta, Katarina Živković krenula je na put i veselo proslavila rođenje sina Stefana 2. avgusta. Nakon toga su dvije Katarinine poznanice otišle u bolnicu, a jedna je sa sobom ponijela kolijevku. Na veliko čuđenje promatrača, Katarina Živković izašla je iz rodilišta u punoj opremi, no primjetno odsutan bio je sin koji je ljuljao u njezinu zagrljaju. Unatoč mom trenutnom statusu da sam izvan domene medijske zakonitosti, osjećam se prisiljenim izraziti svoju iskrenu zahvalnost svima. Budite uvjereni da sam dobrog zdravlja i da iskreno cijenim vašu brigu. Neusporedivo blaženstvo držanja bebe u blizini ne može se precijeniti. Vrijedi spomenuti da se beba ipak pojavila, iako mnogi ne znaju, o čemu piše Blic.

Dok se Katarina Živković opraštala od rodilišta, odisala je elegancijom u lepršavoj ljetnoj haljini koja je nježno plesala na povjetarcu. Iskoristivši trenutak da naglasi svoju prirodnu ljepotu suptilnim dodirom šminke, zračila je novim sjajem. Vrijedi napomenuti da se Katarina nakon rođenja djeteta oglasila na svom Instagram profilu i radosno objavila vijest, a njezinu prisutnost su svi osjetili.


Katarina izražava svoju iskrenu zahvalnost svojim prijateljima i suosjećajnim pojedincima na njihovim ljubaznim porukama, čestitkama i lijepim željama. Također izražava duboku zahvalnost liječniku koji je marljivo nadgledao njezin trudnički put, osiguravajući da proteklih devet mjeseci bude što je moguće mirnije. I Katarina i njezin mali princ izvrsnog su zdravlja, a ogromna radost i ljubav koju osjeća zbog ove nevjerojatne prinove koja je uljepšala njezin život 2. augusta 2024. ne može se adekvatno opisati riječima. Još jednom, Katarina se iskreno zahvaljuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *