Mirna ću otići: Nada Obrić plače i priča o bolesti
Breaking News

Mirna ću otići: Nada Obrić plače i priča o bolesti

Nada Obrić neustrašivo je ispričala svoj osobni put, prepričavajući prepreke s kojima se susrela boreći se ne samo s jednom, već s tri različite vrste raka. Naglasila je ključnu ulogu koju su odigrali njezini najmiliji u pružanju nepokolebljive potpore, a duboki emocionalni učinak njezine hrabre borbe ostavio je mnoge duboko dirnutima, a neki su čak i zaplakali.

Proživljavam nevjerojatan osjećaj euforije. Međutim, postoji li nešto što propuštam uzeti u obzir? Tijekom svog života trijumfirao sam nad tri različita oblika raka, od kojih je svaki zahvaćao različita područja mog tijela. Nevjerojatno, ti karcinomi nisu međusobno povezani.

Ključno je da svi budu oprezni zbog ozbiljnih posljedica koje mogu nastati uslijed pada. Međutim, moje osobno iskustvo bilo je sasvim drugačije. Nakon što su me u ponedjeljak obavijestili o dijagnozi, brzo sam bio podvrgnut operaciji samo tri dana kasnije, u četvrtak. Kad padne mrak i sama ležim u krevetu, moje misli postaju zbrkano ludilo. U prisutnosti svoje djece, koja se bore sa surovom stvarnošću situacije, postoje slučajevi kada ne mogu razaznati pružaju li oni meni utjehu ili sam ja ta koja im nudi utjehu.

Tijekom tih strašnih noći kada se pomisao na nastavak čini krajnje nemogućom, javlja se neopisiva čežnja i odlučnost da se izdrži, bez obzira na cijenu. Nakon kemoterapije značajno sam smršavjela, skinula sam nevjerojatnih 45 kilograma. Jednostavan čin hodanja postao je težak pothvat… Krenula bih u samotne šetnje, štiteći svoju kćer od svjedočenja mojih poteškoća. Emocije nevjerice, straha i ljutnje opstale su, nepromijenjene. Nastavio sam upućivati ​​molitve Bogu, kao što sam činio i prije. Uplakana Nada je izgovorila riječi: „Sve ostaje nepromijenjeno.

U ovakvim okolnostima najvažnije je biti pod skrbništvom pouzdanog liječnika. Ogromna ljubav koju su mi pružila moja djeca omogućila mi je da svjedočim njihovom nevjerojatnom rastu kao pojedinaca. Kako se približava vrijeme mog odlaska, potpuno sam uvjeren da ću biti dobro zbrinut. Budite uvjereni da se još ne predajem..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *