Udaje se Rada Manojlović! Svadba se sprema, ovo su detalji - s njim je oduvijek pamte, ovo su fanvoi i čekali
Breaking News

Udaje se Rada Manojlović! Svadba se sprema, ovo su detalji – s njim je oduvijek pamte, ovo su fanvoi i čekali

U nedavnom intervjuu za Blic, Rada Manojlović radosno je najavila skora vjenčanja. Nakon razlaza s Harisom Berkovićem, bivšim kolegom, pjevačica je otvoreno priznala da je otkrila emocionalno zadovoljstvo te je na iznenađujući način otkrila svoje namjere da se uda za sadašnjeg emotivnog suputnika.

Rada je prenijela svoje namjere, navodeći da bi optimalni trenutak za svadbu bio kada njena sestra ima pauzu od nastupa. Kad album izađe, smatra da bi bilo zgodno održati koncert. Nadalje, Rada je izrazila želju da osnuje obitelj i povuče se iz javnosti, tražeći utjehu na mirnoj destinaciji za odmor poput Milana.
Ne postoji ama baš nikakva neizvesnost da će Rada Manojlović stupiti u brak. Iako nije otkrila puno informacija o svom partneru, očito je da su u potpunosti predani prigrljavanju dužnosti roditelja u bliskoj budućnosti.

Moramo d akazemo kako je ona miljenica širkih narodnih masa, za sve godine karijere nikada skandalima na sebe nije skretala pažnju sto to ljudi uvijek prepoznaju i pohvale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *