Rodila mu dijete, pa odlučila da napusti stan! Koferi su već spakovani - Amidžićeva žena sve objavila
Breaking News

Rodila mu dijete, pa odlučila da napusti stan! Koferi su već spakovani – Amidžićeva žena sve objavila

Nakon odluke Ognjena Amidžića da raskine vezu s manekenkom Danijelom Dimitrovskom, pojavila su se nagađanja o uvođenju treće supruge u njegovu egzistenciju, što je dodatno obogatilo njegovu individualnu odiseju. Naime, Ognjen i Danijela imaju sina Matiju.

Od dolaska Perunovog nasljednika treća supružnika Ognjena Amidžića, čini se, doživljava promjenu perspektive oko brojnih stvari, pa tako i oko toga gdje će njihova četveročlana obitelj u budućnosti živjeti. Nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju snimljenu u liftu uz duhovit opis. Poruka koju je prenijela bila je jasna: najbolje je kloniti se multitaskinga tako što ćete se istovremeno kretati i brinuti o djeci, jer to može dovesti do razbarušenog izgleda i upuštanja u unutarnji dijalog. Unatoč nesređenoj situaciji, svojim je pratiteljima čestitala blagdane.

Unatoč žongliranju s brojnim obvezama, poput brige o maloj bebi, Minini obožavatelji nisu mogli ne primijetiti njezinu energičnu i dinamičnu narav, što je potaknulo njezine razigrane zafrkancije.

Razlozi koji stoje iza nagle odluke para da presele svoj dom pobudili su znatiželju mnogih. Neki teoretiziraju da su Minine hormonalne promjene i čežnja za novim početkom utjecale na njihov izbor, dok drugi tvrde da želja mlade majke proizlazi iz njezine težnje da izgradi nešto uz svog supruga, u skladu s njezinom jedinstvenom perspektivom i težnjama za njihovog sina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *